Hallo! Ik heb vandaag twee dingen om te delen: 1.) Het allerbeste advies van dieetplan dat ik ooit heb gehoord – en het is van toepassing op iedereen. 2.) Het vreemde wat ik elke ochtend doe.

Ten eerste, mijn vreemde ding. Nou, ik heb veel vreemde dingen, maar hier is een voorbeeld:
Mijn meest recente video’s

Voordat we Strangers Review waren
Voordat we Strangers waren door Renee Carlino Book Review.
Snelle gedachten en suggesties voor audioboeken. Het verhaal, de verteller, de evaluatie en nog veel meer over de A Great Listen -serie.

Meer video’s

0 seconden van Stade Rennais FC Thuisshirt 9 minuten, 42 seconden

Volgende
Runnen Idee blijf gezond tijdens de uitbraak van Covid19
02:25

Live
00:00
08:21
09:42

Elke ochtend word ik wakker, verander in rennende kleding, zet ijskoffie en hurk dan tegen de bank en inspecteer Instagram.

Ik begrijp niet waarom of toen ik dit begon te doen, maar het is mijn ding. Ik geloof dat het geweldig aanvoelt, dus ik stretch me een beetje? Merk op dat Vegas tegenwoordig betrekking had Tigres UANL Thuisshirt op mij voor mijn ochtendritueel …

Het regende hier vanmorgen ook weer! Hoe vreemd is dat precies? Het regent alleen op maandag denk ik.

Vegas ging naar buiten in de regen, dus toen hij terugkwam deed ik alsof ik veel meer eten in zijn kom stopte en een handdoek neergezet zodat hij erop zou staan ​​en zijn voeten op die manier drogen. Lui concept voor de overwinning.

Wacht. Ik heb er nog een vreemd ding in gedacht dat ik deed!

Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, dus ik geloofde dat het moest worden gedocumenteerd. Ik gebruikte gisteren enkel- en armgewichten om schoon te maken. Ik dacht dat het een rustdag was en dit zou mijn uithoudingsvermogen zijn. Boom.

Oké nu voor het allerbeste advies van dieetplan….

Onlangs luisterde ik naar een lopende podcast. De aflevering ging over voeding en er was een arts die over verschillende diëten sprak en precies hoe mensen eten of niet bepaalde voedingsmiddelen eten.

Hij zei: “Je moet voorzichtig zijn bij het opvolgen van advies van RB Leipzig Thuisshirt jonge gezonde fysieke fitnessprofessionals, ze zouden waarschijnlijk in orde zijn, ongeacht wat ze deden.”

Ja. Dit is gewoon zo’n geweldige tip die ik halverwege de run heb gestopt en heb er een notitie van gemaakt om aan je door te geven.

We hebben allemaal blogs uitgecheckt of podcasts horen of genieten van YouTube -video’s waar mensen beloven dat het wegsnijden van alle korrels hun leven veranderde of precies hoe het eten van een dieetplan van 70% eiwitten of vet of wat ze er beter aan voelden dan ooit. Maar een groot aantal keren komen deze tips af van mensen die worden verteerd door hun gezondheid en welzijn en fysieke fitheid (en kost veel geld en tijd aan die dingen), jong en gezond of hebben een gezondheids- en welzijnsprobleem dat niet doet solliciteer niet op u. Men kan dit artikel bekijken en ontdekken wat ze vereisen om hun gezondheid en welzijn en levensstijl te verbeteren.

Het beste wat u kunt doen voor uw gezondheid en welzijn is om naar uw lichaam te luisteren, uw lichaam te begrijpen en dienovereenkomstig te behandelen. En neem echt alle informatie op die u hoort over voedsel/fitness/dieet/supplementen en verwerken deze met typische zin.

Voorbeelden: als je je beter voelt na het uitknippen van zuivelproducten – dat kan zijn omdat de zuivel die je at, ijs was en dat hoge suiker/high fat/zuivelcombinatie niet geschikt is om je een geweldig gevoel te geven? Of als je gluten eruit snijdt die kunnen aangeven die dierencrackers die je bij het handvol om 15.00 uur at nu verboden zijn en je hebt daarom een ​​paar kilo’s verloren.

Ik heb het moeilijk gehad om te ontdekken over wat ik moet eten en wat ik niet mag eten met mijn schildklierproblemen. Veel mensen met Hypothyroid hebben Hashimoto’s. Ik niet. Ik heb gewoon een lage schildklier en hoogstwaarschijnlijk een trage metabolisme om ervoor te kiezen. Maar mensen met Hashimoto’s hebben bepaalde dieetplanbeperkingen waarvan ik geloofde dat die aan mij gewend was. Na veel onderzoeksstudie weet ik niet zeker of ze dat echt doen. Het is dus terug naar de tekentafel. Maar het ding om in gedachten te houden is dat ik niet willekeurig een bepaald dieetplan zou moeten naleven, alleen omdat iemand anders het hen heeft geholpen.

Doe je. We zijn allemaal verschillend en onze behoeften en smaken zijn anders. Doe wat het beste is voor je lichaam en geest.

P.S. – Ik houd niet in gedachten welke podcast het was en ik heb er 102 in mijn feed, dus ik ga proberen het uit te zoeken om te delen als ik 22 uur heb om hiernaar te kijken.

Vraag: Wat vind je het leukst: blogs – podcasts – video’s?

Stuur me het werkboek

1Save

Delen is zorgzaam!

1
Pin

Deel

Tweeten

DeelMail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.