Vorige week heb ik mijn race -schema voor de rest van 2013 doorgemaakt en had ik een nerveuze uitsplitsing.

Oké, niet precies – tenzij ‘nerveuze uitsplitsing’ betekent staren naar de kalender terwijl stress granola uit de pakket eet.
Mijn nieuwste video’s

Covid 19 antilichaamtest
Ik nam de Covid19 -antilichaamtest. Hier is Club America Thuisshirt hoe het ging en de resultaten!

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 19 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
05:19

Oordeel Sevilla FC Thuisshirt niet.

Maar ik heb de rest van het jaar nog vijf marathons op het schema. En ik heb nog nooit zoveel in mijn leven gerund. Dus ik probeer mijn wekelijkse kilometerstand te vergroten om mijn lichaam aan die stress en afstand te laten wennen. Deze week probeer ik iets nieuws in het doen van 4 dagen hogere kilometers om te zien hoe ik me voel.

Omdat het een nieuwe aanpak is, is het gedeeltelijk een feitelijke missie.

En het feit is dat de zomerloop altijd in een zwembad moet eindigen.

Met deze verhoogde kilometerstand van het midden van de week heb ik dingen gebruikt die ik normaal gesproken veel vaker ‘bespaar’ voor lange runs! Dit omvat: elektrolytdranken, nieuwe anti-chafende spray, muziek, donuts en ‘excuses om de rest van de dag lui te zijn’.

(Ik heb nog steeds niet de vloeibare verbanden gebruikt, wat volgens mij een goede zaak is dat ik ze niet nodig heb?)

Hoe dan ook. Ik ga opnieuw beoordelen hoe ik me na een week of twee voel en kijk of dit 4-daagse schema me gelukkig of waardeloos maakt en vanaf daar afneemt.

Het herfstmarathonseizoen is een erg drukke tijd om te racen, dus ik weet dat velen van jullie nu ook in training zijn! De meeste marathon- en halve marathon trainingsprogramma’s zijn 12 – 18 weken lang, dus als je je hebt aangemeld voor een race in november, kun je beter komen ‘! Controleer mijn trainingspagina als u wat lopende bronnen nodig hebt. Ik heb ook een paar plannen om te delen voor nieuwere lopers die binnenkort komen!

Hoe gaat het met je zomertraining / fitness?

New-Skin® biedt al meer dan 100 jaar actieve huidbescherming. New Skin® vloeibaar verband kan worden gebruikt om bacteriële besmetting bij kleine sneden en krassen te voorkomen en de anti-chaferende spray van New-Skin® voorkomt en kalmeert schuren en blaren door wrijving of wrijven.

Dit is een Fluminense Thuisshirt gesponsord gesprek dat door mij is geschreven namens nieuwe huid. De meningen en tekst zijn allemaal van mij.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.