Gehouden woensdag! Ik begon mijn dag met mijn run in het midden van de week. Velen van Celta de Vigo Thuisshirt ons krijgen onze lange runs goed sinds ze in het weekend zijn, maar die runs van het midden van de week kunnen een beetje eenvoudiger worden opzij geschoven. Ik snap het, we hebben het druk.

Maar mijn ing NYC Marathon Training Goede vrienden gaan het proberen en houden je eerlijk.
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
High Achiever – Great Listen Book Review
06:12

Live
00:00
08:21
08:01

Elke maandag op The Runner’s Nation Facebook-pagina delen we om de beurt onze midweekrun die misschien een moeilijkheid voor ons is om in vorm te komen. Deze week was het de run van trainer Steve.

Run: Dus ik heb vandaag mijn midweekrun gedaan en ik rapporteer om verantwoordelijk te zijn.

Eet: Hebben jullie mannen gezien / gehoord van katoenen snoepdruiven?! Ze zijn een nieuwe hybride druiven (naar verluidt niet-GMO) uit Bakersfield, CA. Evenals ze smaken echt naar suikerspin! Het is gek. Mijn moeder deelde wat met me toen ik haar maandag op het werk ging helpen en ik nam ze allemaal. Ze zijn extreem moeilijk te ontdekken (meestal in gezondheids- en wellnesswinkels zoals spruiten), dus je moet misschien tot volgend jaar wachten op Chomp Em.

Crosstrain ID weggeefactie

In ander runnieuws heeft een vertegenwoordiger van Crosstrain ID onlangs contact opgenomen SL Benfica Thuisshirt met hun noodidentificatieproducten. Ze zagen echt de weggeefactie die ik een tijdje terug voor Roadid deed, evenals de reactie was geweldig. Helaas heeft slechts één persoon daar een ID van gekregen. Ik hoop dat iedereen die er meteen naar heeft gekocht, maar ik denk dat je dat Stade Rennais FC Thuisshirt niet deed?

Dus Crosstrainid biedt vijf RER -bezoekers een volledig gratis ID om te dragen wanneer je loopt, rennen, fietsen, klimmen, een picknick in het park hebben.

Om in te voeren: laat een reactie achter op deze publicatie met uw favoriete externe activiteit.

Open voor bewoners van de VS. Sluit 8/23 om 9 uur PST. CrossTrainid biedt dit product volledig gratis voor RER -lezers. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.