, samen met het beklimmen Valencia Thuisshirt van de grote muur van China, mijn#2 doel op deze reis was om iets nieuws en vreemds te eten (voor mij). Ik had gehoord over “Snack Street” in Beijing, waar een lange rij verkopers is die alles verkoopt, van Scorpion op een stok tot zeesterren. Dit was zeker een hoogtepunt van deze reis!

Mijn nieuwste video’s

Podcast -samenvattingen vanaf 6 augustus
En hier is een nieuwe video met een snelle samenvatting van 3 podcasts waar ik gisteren naar heb geluisterd.
Podcasts samengevoegd:

The Drama Club – aflevering van april 2018 over Monica Lewinsky en juli 2018 aflevering over Conan O’Brien en hertogin van York Fergie. interessante dingen!

The Morning Toast Podcast – De aflevering van vandaag over hete onderwerpen, waaronder de E! Nieuwsaankondiging dat de show volledig zal worden geannuleerd (de tijden zijn de laatste tijd een beetje veranderd, maar nu is het voorbij).

Juicy Scoop met Heather McDonald – Interview met Captain Sandy van Liment Deck Mediterranean

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 26 seconden

Volgende
Leren van een slechte run
03:48

Live
00:00
08:21
07:26

Dus ik was erg blij om eindelijk een voorproefje te krijgen van een van deze delicatessen! Maar ik wist niet zeker wat ik moest kiezen. Ben en ik liepen twee keer de lijn van verkopers op en neer.

Bugs!

Schorpioenen, duizendpoten en meer.

Krekels

Garnalen en zijden wormen.

Een man kijkt naar me alsof ik gek ben.

Een van de zeldzame cabines met een paar zoete opties. Deze heeft pap, gebakken banaan en fruit.

De prijzen waren ongeveer 10 tot 30 yuan per item, afhankelijk van hoe zeldzaam en chique. Dat is ongeveer $ 2,50 tot $ 5,00 US.

Er zijn ook veel van de typische Chinese voedselopties zoals knoedels en noedelkommen.

Krabben

Ingewanden

Snake was iets dat de verkopers veel leken te pushen toen we voorbij kwamen. Ik weet niet zeker of dat komt omdat het een nieuwheidsitem was of wat. Maar ik hoorde dat het veel schalen of botten of zoiets had en een uitdaging zou zijn om te eten.

Zeester

We begonnen met een drankje toen we de straat op en verder liepen.

Zoals ik al zei, er waren niet veel zoete of dessertopties, maar ik zag wel een churro -uitziende traktatie!

Testikels

Eindelijk was het tijd om de bug -bullet te bijten als je wilt en een keuze te maken. Ben kocht een stok zijden wormen. De man pakte de stok en legde hem in een enorme pan van hete geolied om hem te bakken.

Ik sta op het punt een bug te eten …

Ik heb het gedaan! Het was niet geweldig, maar het was ook niet slecht. Het had een zeer milde verbrande nootsmaak (maar dat kan van de olie zijn?). Het vreemde ervan was dat het aan de binnenkant papperig was, maar de buitenkant was heel moeilijk te kauwen, praktisch plastic-y.

Maar we zijn daar niet klaar. Ben wilde iets anders proberen. Hij kreeg een stokje krekels en at die. Ik ben geslaagd omdat Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt ik een bug -limiet heb.

Ik had gezien wat de lokale bevolking bestelde en het leek alsof veel mensen inktvis op een stok hadden. Dus ik eindigde daarmee. Het was gekruid met wat smaakte naar Old Bay en eigenlijk best goed!

We bleven een tijdje rond en gingen uiteindelijk naar huis voorbij het donker. Dit was mijn tweede favoriete deel van de reis !!

Vraag: Welk voedsel zou je proberen?

Welk eten zou je nooit ooit proberen?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Inpakken voor de run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de run Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt Disney Red Wine en Dine Half Marathon Race Weekend. Wat ik inpak om de 13,1 mijl race te draaien

Cricket chips-try cricket-eiwit in chips video

Cricket chips-try cricket-eiwit in chips video

Chips gemaaktvan krekels. Eat Bugs Protein Chips Review. Ik probeer cricketchips gemaakt met cricket -eiwitpoeder – het ‘

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Dat is heet. Vandaag is National Noodle Day! Nu verlang ik naar ramen !! De voedselvakanties voor deze week zijn: Sun – National No

6 Gezonde eiwitpakte snackbox -ideeën

6 Gezonde eiwitpakte snackbox -ideeën

Een gezonde en gemakkelijke weg van 6 verschillende manieren om je eigen eiwitsnackboxen te zelf -diy! Maak dit deel van uw maaltijd Prep Rou

15 snelle pre -run snack -ideeën

15 snelle pre -run snack -ideeën

Wat te eten voordat je rent en wanneer je moet eten. 15 snelle pre -run snackideeën voor nieuwe hardlopers en training voor een halve marathon

De beste gezonde handelaar Joe’s Pumpkin Seizoensgebonden voedselkeuzes

De beste gezonde handelaar Joe’s Pumpkin Seizoensgebonden voedselkeuzes

De beste gezonde handelaar Joes Pumpkin Foods. Bekijk deze ronde van het beste seizoensgebonden voedsel van TJ’s zoals Pecan Pumpk

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.