in mijn voortdurende inspanning om veiligheidsstudies te benadrukken Tottenham Hotspur Thuisshirt die ruilstudies aanpakken, een recente studie werd gepubliceerd in het Journal of Physical Medicine Science die uitdroging en skeletspierschade bestudeert bij elite -worstelaars.

De studie omvatte tweeënzeventig elite worstelaars die deelnamen aan het Turkse Wrestling Championship en onthulden dat uitgedroogde worstelaars leden aan een hoger niveau van skeletspierschade dan worstelaars die niet waren uitgedroogd. De auteurs boden de volgende samenvatting:

Samenvattend, snel en/of hogere niveaus van gewichtsverlies voordat een competitie verschillen in de hydratatie -indicatorniveaus van worstelaars opleverde. Schade in skeletspieren van de gedehydrateerde worstelaars was groter dan in de gehydrateerde, maar er werd geen verschil gevonden in de ontstekingsniveaus van de groepen. Als het nodig is om af te vallen vóór een wedstrijd, zouden atleten het moeten doen op een manier om een geleidelijk en verlengd gewichtsverlies gedurende een bepaalde periode te bereiken, afhankelijk van het gerichte gewichtsverlies. Bovendien moeten atleten afvallen, moeten ze niveaus van hydratatie en skeletspierschade Borussia Monchengladbach Thuisshirt -indicatoren in hun referentiebereiken houden door Gamba Osaka Thuisshirt ergogene hulpmiddelen. Ergogene hulpmiddelen zullen dus een mediatorrol spelen voor worstelaars die maximale prestaties willen aantonen en een gezond leven leiden.

Dit dient als nog een andere aanwijzer voor toezichthouders die vóór de concurrentie en de uitdroging die bij deze praktijk hoort, een snelle extreme gewichtsverlagingen toestaat en de uitdroging die bij deze praktijk hoort, niet in overeenstemming is met het verzorgen van het welzijn van het jager, een centraal principe van de missieverklaring van Combat Sports Athletic Commissions.

Het volledige korte artikel is hier toegankelijk voor uitdroging, skeletspierschade bij worstelaars

En hieronder is de samenvatting van het artikel –

Abstract. [Doel] De huidige studie was gericht op het identificeren van gewichtsverlies- en hydratatieniveaus vóór competities tussen elite-worstelaars en het identificeren van de skeletspierschade en ontstekingsniveaus na uitdroging. [Onderwerpen] Tweeënzeventig elite worstelaars die deelnamen aan het Turkse Wrestling Championship. [Methoden] Met behulp van specialisten werden 5 cc bloed afkomstig uit de onderarmaders van de worstelaars. Laboratoriumanalyses van Na+, Bun, Glucose, CK, LDH, AST, ALT, C-RP-niveaus werden uitgevoerd. Met behulp van een wiskundige formule voor hydratatie werden de POSM -niveaus van de atleten berekend. [Resultaten] De worstelaars werden verdeeld in twee groepen op basis van de hydratatiestatus. Er waren significante correlaties tussen hydratatie -indicatoren van Na +-, BUN- en PBWL -waarden. Er waren significante verschillen tussen AST, LDH, CK-waarden en skeletspierschade-indicatoren van de twee groepen, maar er waren geen significante verschillen tussen de ontstekingsniveaus en C-RP-waarden van de groepen. [Conclusie] Er bestonden geen verschillen in ontstekingsniveaus bij de worstelaars, hoewel gedehydrateerde worstelaars leden aan een hoger niveau van skeletspierschade dan worstelaars die niet waren uitgedroogd.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Studie – Snelle extreem gewicht verminderen risicohypernatremische reacties voor worstelersjune 20, 2017in “veiligheidsstudies”
Met de ramp in de hand, neemt de hervorming van het gewicht in de schijnwerpers in Mmasept 27 september 2013in “veiligheidsstudies”
Combat Sports Safety Literature UpdateNov 15 september 2013in “Safety Studies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.