Hallo! Hoe gaat het? Hier wordt het raar voor SoCal … het regent! Ik raakte het trottoir voor een gemakkelijke 8 mijl in de regen. Omdat water hier meestal niet uit de lucht valt, vind ik het leuk om in de regen te rennen. Ik voel me legitiem.

Ik stopte om foto’s te maken van de bladeren rond mijl 2.5. Ze zijn prachtig. Zo kleurrijk en gelukkig! Ik hou ervan. We hebben niet veel bomen zoals dit, dus als ik er een zie, steekt het echt uit.
Mijn nieuwste video’s

Onorthodox boek en Netflix Review
Review of the Book & Netflix Series – Unorthodox. A Good Listen – Book, Podcast en Visual Entertainment Review -serie.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 28 seconden

Volgende
Wat ik eet in een dag – Runner -editie
14:26

Live
00:00
08:21
07:28

Ik had mijn koptelefoon erin, maar mijn podcast werd gepauzeerd toen ik een heleboel foto’s vanuit verschillende hoeken wegnam. Ik kan deze bladeren echt niet doen, maar ik wilde dat opties op sociale media zouden delen.

Terwijl ik foto’s maakte, hoorde ik iemand iets zeggen om mijn aandacht te trekken. Ik keek op en een man had zijn vrachtwagen naast het pad opgehaald. Hij wilde me niet bang maken, dus hij zei in het begin ‘hallo’ of iets.

Toen ik besefte dat hij tegen me sprak, glimlachte ik en dacht dat hij aanwijzingen wilde. Nee. Hij zei dat ik inspirerend was omdat ik in de regen rende. Hij rent, maar loopt niet als het regent en denkt dat het erg inspirerend is om mensen in de regen te zien rennen. Ah! Dat is echt leuk! En het maakte me trots op mezelf omdat ik vanmorgen naar buiten ging.

Hij hoefde dat niet te stoppen en dat te zeggen, maar het is cool dat hij even de tijd heeft genomen om te delen. Ik probeer me te herinneren wanneer ik iets aardigs aan iemand denk om het te zeggen, zelfs als het een beetje ongemakkelijk voor mij is. Bouw mensen op! Daar hebben we niet genoeg van in deze kleine wereld.

Oké, nu heb ik iets om te bekennen …

Gisteravond sloeg ik de 99 cent -winkel voor een paar willekeurige dingen die ik nodig had. Ik zag dit bij het uitchecken = kattenvoer gemengd met de luchtverfrisser. Ik heb dit niet gedaan. Ik denk niet dat iemand het deed om grappig te zijn! Het was een ongeluk, maar kan voor iemand een grote mislukking worden. Goor.

Oké, maar dat is niet wat ik wilde bekennen …

Ik zag PB & J broodroosterstruders bij Ralph’s onlangs op SPECIAAL van Manager. Ik ben nu op de 24 -daagse uitdaging, dus ik heb ze niet gekocht. Ik wilde het, maar vond dat ik rechtop junkfood het huis uit moest houden.

Nou, ze waren in de 99 cent -winkel en ik kon het niet laten. Kom op! 99 cent! Zelfs als ik er gewoon een had, zou het de moeite waard zijn, toch?

Uiteindelijk heb ik er een gemaakt en een paar hapjes genomen omdat ik het echt wilde proberen. Ik gaf de rest aan Ben.

Eerlijk gezegd dacht ik dat het goed was! Ik weet dat sommigen van jullie misschien hopen dat Rangers FC Thuisshirt ik zou zeggen: “Bruto! Dit was zo verwerkt en nep … ‘Maar nee, ik vond het leuk. Het was echter niet het leven veranderd genoeg voor mij om het hele ding te eten. Ik heb genoten van een paar hapjes met wat melk en noemde het goed. Nu ben ik niet in de verleiding om de uitdaging te ‘bedriegen’ of mijn leven weg te nemen. Verlangen en nieuwsgierigheid tevreden.

Buiten dit heb ik geprobeerd schoon te eten en een extra wandeling te maken om op koers te blijven. Ik ben op zoek naar vooruitgang, niet in perfectie en heb het gevoel dat ik het redelijk goed in evenwicht breng.

*OPMERKING: Advo biedt gratis verzending aan voor de 24 -daagse uitdaging en een paar extra geschenken als u tegen 20 december bestelt. Ze doen alleen gratis verzending in deze tijd van het jaar, dus het is een goede deal als u er aan denkt voor januari.

Nu stel ik de prijzen samen om naar de POTM -winnaars te sturen!

Ik heb een enorme stapel geweldige hardloopuitrusting van Nathan voor de winnaars Cruz Azul Thuisshirt !! Ik voel me als de kerstman! Ho ho ho! Gimme wat koekjes.

In rennen en racekortnieuws …

Ik heb veel nieuwe racekortingen om te delen !! En ik zal binnenkort meer hebben. Ik voeg alles toe aan mijn racekortingenpagina nadat ik ze heb gepost, dus kijk daar Everton FC Thuisshirt voordat ik me aanmeld voor races.

OC Marathon en halve marathon korting:

Kortingscode: RER5OFF

OC Marathon en Half Marathon is 17 mei 2017

Surfer’s Point Race Series korting:

Kortingscode: runSeries17

De Point Race -serie van de Surfer bevat 3 races:

Feb – Seaside Half Marathon 5K, 10K

Juli – Shoreline Half Marathon 5K, 10K

Nov – Surfers Point Marathon, half, 5k, 10k

Krijg 30% korting met de code: RunSeries17

Als u zich al hebt geregistreerd voor een van de races en/of registreert voor een, kunt u code gebruiken: RER30

VRAAG: Heeft iemand u iets verteld iets leuks tijdens een run of in de sportschool? Heb je iemand anders zo’n compliment gegeven?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

TweetenPin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Lexus Lace Up Race kortingscode voor halve marathon 10k en 5k runs

Lexus Lace Up Race kortingscode voor halve marathon 10k en 5k runs

Lexus Lace Up Running Series Discount Code Monica10 – Gebruik deze couponcode om 10% te besparen op de halve marathon, 10k en 5k race

Hoe lang moet je lange run zijn en de beste running film Q&A

Hoe lang moet je lange run zijn en de beste running film Q&A

Hoe lang moet je lange run voor een halve marathon zijn? It Band Sydroom – Hoe lang ging je van de weg van rennen? RRCA COA

Rock n Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K kortingscode

Rock n Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K kortingscode

Rock N Roll San Diego Marathon Half Marathon 5K kortingscode. Juni 2019 Race -couponcode. En ik lees de nieuwe boo van Meb

Nooit heb ik ooit game voor lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers @Runeatrepeat sinds ik mijn eerste DNF nam voor de Long Beach Marathon It’s Game Time! H

Ren eten herhaal Q & a-mei deel 1

Ren eten herhaal Q & a-mei deel 1

Mogen vragen en antwoorden – 1 uw vragen van de run Eat Repeat Instagram Story Box. We hebben het over wat ik deed

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Hallo! Hoe was je aan het rennen en eten deze week? Hier is mijn omloop van hardlopen, eten, grappig, willekeurig en updates van Th

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.