Hallo, hoe gaat het precies hoe gaat het? Ik ben best geweldig, behalve dat ik geloofde dat ik gisteravond werd vermoord en ik ben echt verbaasd dat ik geen angstige storing had en/of de agenten hebben net zoveel getoond als mijn huis … Ik ben er vrij zeker van dat mijn Hart is nog steeds aan het racen!

Ik begrijp dat je van je verwacht dat je de patiënt niet de schuld geeft, maar ik neem de volledige verplichting voor deze poging tot moord … voor mezelf. Ik zal het uitleggen.

Ik ben nog steeds erg in echte podcasts van de criminele aanval en heb de laatste tijd naar ‘Crime Writers On’ geluisterd. Ze begonnen hun show om te praten over Serial Seizoen 1 en hebben omdat ze een moord maken, Serial Seizoen 2, de OJ -documentaires en andere criminele overtreding -inbreuk op de popcultuur.

Omdat er wat downtime tussen podcasts was, evenals documentaires, zien de Holds de nieuwe HBO -serie ‘The Night of’.
Ik zou het niet gaan bekijken, want hoewel ik van echte misdaad hou, zijn spanningfilms en tv niet mijn jam. Ik zie direct niets om een ​​‘enge film’ te zijn of na te denken over een ‘horrorfilm’. Elke aflevering heeft echter de laatste tijd een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan deze show gewijd.

Zowel Ben als ik gebruikte om tv samen te bekijken, maar vielen daar de afgelopen anderhalf jaar weg van dat. Ik dacht dat het iets zou zijn dat hij zou willen, evenals dan zou ik begrijpen wat er in hemelsnaam aan de hand is als ik luister naar de podcast ‘Crime Writers’.

Dus gisteravond hebben we de allereerste aflevering bekeken. Het was goed, maar niet mijn ding – moord/spanningshows maken me gewoon zo angstig. Maar hoewel het niet extreem grafisch was, was het toneel van de vrouw die werd vermoord echt verschrikkelijk.

Het was erg laat tegen de tijd dat het voorbij was, net zo goed als ik snel vervaagde, dus ging ik slapen. Ben bleef zoveel als Ben -dingen.

Ik ben een lichte slaper, net als ik ben gebruikt om heel alleen alleen te slapen. Dus wanneer Ben het bed betreft nadat ik al slaapt, loopt hij zowel in de ruimte en zegt: ‘het ben ik gewoon’. Deze methode schrok niet. Het is nooit een groot probleem.

Nou, gisteravond werd Ben gekidnapt en een moordenaar kwam de slaapkamer in om mij te vermoorden !!!!

Toen ik me dit realiseerde, sprong ik op en begon ik te schreeuwen alsof je nog nooit iemand hebt horen gillen. Ernstig. Ik geloof dat ik mijn eigen trommels pijn heb gedaan.

(Sidenote: Toen ik bloed moest krijgen, schreeuwde ik het derde leerjaar, schreeuwde ik zo hard dat de verpleegsters verklaarden dat de mensen in het volgende gebouw me misschien zouden horen.)

Gelukkig maakte mijn geschreeuw de potentiële moordenaar bang … die echt [bleek te zijn] Ben. Hij bleef maar zeggen: ‘Ik ben het Hun … Ik ben het’ terwijl ik uit bed sprong gilde en probeerde naar mijn aanvaller te lopen. Ten OGC Nice Thuisshirt slotte zette hij een licht aan en ik erkende mijn potentiële aanvaller.

Oh sorry. Laat maar.

Ja, ik schreeuwde alsof ik werd aangevallen in de meest intense, oncontroleerbare methode en het was gewoon Ben!

Mijn piepende omgaan met traumatiseren allebei, plus de kat wiens vacht helemaal opgeblazen was! De ogen van Vegas schoten rond de ruimte met een blik van Rangers FC Thuisshirt angst om erachter te komen wat er aan de hand was. Bad Vegas.

Ben knuffelde me en probeerde me te kalmeren, maar ik was serieus zo van streek dat ik geloofde dat ik zou overgeven.

En toen voelde ik me dom.

Ben was behoorlijk overtuigd dat de politie zou komen. Evenals hij was beiden doodsbang als verbaasd over mijn schreeuwende vermogen.
Het kostte ons een tijdje om te kalmeren en toen lachten we erom. Wauw! Wat een halverwege het nacht staat op !!

Ik heb tot slot voldoende gekalmeerd om weer in slaap te gaan. Toen ik een paar uur later wakker werd, sliep de kat zo goed bij het bed en zodra ik een voet op de vloer legde, sprong hij op en rende naar de andere kamer. Hij sliep met één oog open! Ik geloof dat we allebei PTSS hebben.

De moraal van het verhaal is dat ik die show Deens Voetbalelftal Thuisshirt niet kan bekijken en waarschijnlijk een vereiste om vanaf nu te blijven bij het rennen van podcasts of ik vereiste een Dragon voor huisdieren. een van die.

Ik werd vandaag nog een beetje wakker, dus ik maakte een wandeling en deed toen wat yoga om mijn chakra’s te kalmeren. Ik geloof niet dat ze nog kalm zijn.

En nu verplicht ik een geweldige katachtige therapeut te ontdekken om Vegas te helpen over het trauma te komen!

Vraag: Gelooft u dat Vegas nu kattentherapie nodig heeft?

Stuur me het werkboek

1Save

Delen is zorgzaam!

1
Pin

Deel

TweetenDeel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en andere BTS zonder rennende dag

Late Pasen Confetti Egg Hunt

Late Pasen Confetti Egg Hunt

Running Blog Easter Egg Hunt. Suggesties voor een leuke confetti -ei zoeken met mijn extreem roodharige gouden retreiver en audio

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 beste citaten van Hamilton en mijn favoriete delen van het zien van Hamilton Musical persoonlijk in Los Angeles Pantages

Je hardloper, eter, bezoekersvragen- Insta Story (Jan Part 2) podcast

Je hardloper, eter, bezoekersvragen- Insta Story (Jan Part 2) podcast

Je zorgen over hardlopen, bloggen, haar, uithoudingsvermogen training en meer! Ik beantwoord alle zorgen die hierin kwamen

Erger dan een nachtmerrie

Erger dan een nachtmerrie

Mijn ervaring met nachtelijke verschrikkingen als volwassene. Run Eet herhaalde leven update en nachtelijke verschrikkingservaring. Bronnen

Nog een laatste letter aan mijn katachtige vegas …

Nog een laatste letter aan mijn katachtige vegas …

afscheid nemen van mijn katachtige genaamd Vegas. Foto’s en blogberichten met mijn favoriete oranje kat, stagiair, kamergenoot en frie

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.