Vandaag deel ik 10,5 dingen die kunnen plaatsvinden bij uw halve marathon – evenals wat te doen.

Het maakt niet uit hoe moeilijk je trein of eet of slaap of slaap in sommige gevallen, dingen gaan mis op de racedag. Het is niet ideaal, maar je kunt er omheen werken als je kalm blijft en het probleem aanbiedt. Ik krijg altijd zorgen van bezoekers die om last -minute tips vragen. Welnu, ik geloof dat dit veel beter is dan suggesties – het is een probleem/oplossingscombinatie in situatie die elk type van deze bij u opkomt. Als u enige vorm van bijzondere zorgen hebt over potentiële problemen met de racedag, laat ze dan achter in de opmerkingen of vraag mij via e -mail. tevreden rennen!
Mijn nieuwste video’s

Covid 19 antilichaamtest
Ik nam de Covid19 -antilichaamtest. Hier is precies hoe het ging als de resultaten!

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 19 seconden

Volgende
Ik heb een Covid-19-test
05:16

Live
00:00
08:21
05:19

Dingen die mis kunnen gaan (of goed) tijdens een race, evenals precies hoe ze ermee kunnen aanbieden …

1. De Porta -zindelijkheidslijnen zijn zooooo lang.

Wat te doen: in de rij staan ​​en gaan. Reken op mij, je wilt hiervoor zorgen voordat je begint te rennen. Je tijd begint niet totdat je de startlijn overschrijdt, dus het is goed als de race begint zonder jou. Plees gewoon net zo goed naar de race.

2. Je bent erg gek angstig en bang.

Wat te doen: dit is volkomen normaal. Na 30 halve marathons word ik nog steeds angstig voor races. Ik geloof dat veel lopers pre-race kriebels krijgen, ongeacht hoe goed ze zich voorbereiden.

Blijf positief en vermeld een beetje gebed of herhaal je mantra. Blijf jezelf gewoon vertellen en over “Ik kan dit doen, ik kan dit doen …”

3. De weersomstandigheden zijn erg heet of koud of regenachtig !!?!? !!

Wat te doen: inspecteer de weersomstandigheden op zowel de temperatuur als de omstandigheden tijdens de race. gepaste jurk. Als het koud wordt, breng je ‘weggooien’ uitrusting om te dragen voor de race.

Als het regent, is er niet veel dat je kunt doen, behalve het als een avontuur beschouwen. Je gaat nat worden, je schoenen worden squishy. Maar tenzij je gemaakt bent van suiker, komt het wel goed.

Onder elk type extreme weersomstandigheden denk er over na over het aanpassen van uw racedoelen. Zeer hete of kille weersomstandigheden (vooral als je er niet in hebt getraind) maakt het moeilijker om snel te rennen en een PR te raken.

4. Je bent erg gepompt en wilt snel rennen en de mensen om je heen bijhouden.

Wat te doen: hallo hey hey, kalm daar Lil Runner. Ga niet zo snel uit. U zult er later spijt van krijgen.

Versnel je niet volgens de mensen om je heen. Houd jezelf rond de snelheid die je hebt ingesteld voor de race.

5. Je buik doet pijn.

Wat te doen: evalueer of het zenuwen of een brandstofprobleem zijn. Als u naar het toilet moet gaan, ga dan. Als u de aanpassing van uw tankplan moet wijzigen, wijzigt u dit. Als je je broek moet poepen – niet zo goed en ontdek Rangers FC Thuisshirt een Porta -potje.)

De combinatie van zowel angstig als snel rennen kan je buik laten aanvoelen. Het is essentieel om te bepalen wat het aanbod is en proberen te kalmeren wat pijn doet, of het is door te lopen, water te nippen, iets te eten, naar het toilet te gaan of iets anders.

6. Je raakt een muur.

Wat te doen: traag naar beneden. Fuel omhoog als u dit vereist. Wandelen. Blijf doorgaan, blijf doorgaan.

Je kunt vechten met een muur. Je kunt misschien een wandelpauze vereisen (of een paar van hen), dat is prima. Stop bij het volgende hulppost, word gehydrateerd en eet iets. Blijf dan doorgaan.

7. Je voelt je geweldig!

Wat te doen: Gooooooo !!!! Dit is jouw dag. Ren snel. Ga zo door! PR De shlt uit deze race. Doe het.

8. Je begint te schuren.

Wat te doen: afzetten wat je schuilt en Nekkid run. Grap! Denk erover om te stoppen bij een medisch hulppost en om vaseline te vragen. Smeer het aan en blijf rennen. Of stop om je kleren te veranderen waar je schuilt en ga dan weer rennen. Als dit geen keuze is, blijf dan doorgaan en moeilijk.

9. Het enige waar je over kunt geloven zijn pannenkoeken en pizza en pizza -gearomatiseerde pannenkoeken …

Wat te doen: plan uw maaltijd na de race en blijf hardlopen.

10. Er doet iets pijn.

Wat te doen: het probleem bepalen – wat doet pijn? Op een schaal van 1 tot 10 precies hoe arm doet het pijn? Als het veel meer is dan een 3 denk aan te stoppen om te lopen en te inspecteren op het probleemgebied.

Als het iets is dat je eerder zonder problemen hebt gevoeld, blijf dan doorgaan. Als het nieuw is of FC Utrecht Thuisshirt als een blessure aanvoelt (versus vermoeidheid), stop dan en strek zich uit, pak ijs of geef jezelf een korte pauze om een ​​plan voor de rest van de race te achterhalen. Rennen met een blessure is niet wijs en kan leiden tot schade op lange termijn, dus wees waarheidsgetrouw met jezelf en loop dienovereenkomstig.

10.5. Je hebt zoveel plezier.

Wat te doen: geniet ervan! Houd rekening met alle leuke dingen. Foto’s maken. Voel de energie voorM de menigte. Veel plezier en blijf doorgaan.

Nu vier je !!!

Als u enige vorm van bijzondere zorgen hebt over Barcelona Thuisshirt potentiële problemen met de racedag, laat ze dan achter in de opmerkingen of vraag mij via e -mail.

VRAAG: Hoe gaat het met uw hardlopen deze week?

Stuur me het werkboek

1Save

Delen is zorgzaam!

1
Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.