Ik heb dit weekend de witte wijn en Dine Half Marathon in Orlando gerund!

Mijn meest recente video’s

Ik heb een Covid-19-test
Een coronavirus -test krijgen – hoe het werkt, hoe het voelt, mijn ervaring en meer. Ik kreeg de standaardtest en Ben kreeg de Covid-19 Rapid-test.

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 16 seconden

Volgende
American Dirt Book Review
12:07

Live
00:00
08:21
05:16

De race maakt deel uit van de Rundisney Race -serie, maar deze is om een ​​paar redenen speciaal:

Het begint om 22.00 uur

Na de race krijg je naast de normale snackbox witte wijn (of bier).

De race valt samen met het foodfestival op Epcot, zodat lopers en toeschouwers de race een excursie Atletico Mineiro Thuisshirt van voedsel van over de hele wereld kunnen volgen.

Je mag ‘s nachts door de Walt Disney World Parks rennen.

De race heeft veel meer leuk, geniet ervan! ” Soort sfeer dan Urawa Red Diamonds Thuisshirt veel andere halve marathons met een ‘ga uit mijn weg’.

Een van de beste dingen van Disneyworld- en Disneyland -races is dat de meerderheid van de lopers er is om plezier te hebben en plezier te hebben in de race. Dat geeft aan dat veel mensen zich aankleden. Er zijn ook veel run/wandelaars die voor het eerst op lange afstand lopen. Ik hou ervan wanneer rennen iedereen verwelkomt om te komen spelen!

Ik heb maar één ding gedaan in training voor de witte wijn en de halve marathon dineren:

12 weken internetonderzoek om een ​​kostuum te vinden om in te lopen.

Ik heb eindelijk genoegen genomen op Jesse van Toy Story en ik ben zo blij dat ik met haar mee ging. Het was een complete hit! De hele racen schreeuwden “Go Jesse !!!!!!” of “Goed gedaan Jesses !!!!”

Ik voelde me zo goed. Dus ik rende veel sneller dan ik had gepland.

Voor de race ontmoette ik veel lezers! Dit was opwindend omdat er zo veel mensen zijn waar ik van hou als mensen die ik ken zeggen ‘hallo!’, Het voelt alsof het een kleine wereld is

Betsy leidde haar eerste halve marathon bij witte wijn en dineren!

Ik begon de race met mijn vrienden, maar ze stopten bij de Bear Picture -lijn en ik wilde die overslaan en we hebben elkaar daarna nooit gevonden.

Skinnyrunner, Run Gia, Sarah Fit en Race Pace Jess waren allemaal bezig met het plezier.

Ik miste rennen met maaltijden en mijlen, maar we begonnen niet samen en vonden elkaar nooit tijdens de race. Ze is mijn OG FL -pal en we moeten echt nog een triple d raken als ik de volgende keer uitkom – Meghann, jij binnen?

Het enige negatieve over deze race: er zijn duizenden lopers die naar de badkamer moeten. Dit is standaard, maar de race is 67% vrouwen en dat doet normaal gesproken Pee -stops iets langer duren. Dus de Porta -lijnen waren heel erg lang en bewogen niet snel.

Tijd om aan het begin in de rij te staan!

Disney White Wine en Dine Half Marathon Samenvatting

De cursus begint in de buurt van ESPN grote sportwereld en gaat naar Animal Kingdom, MGM en Epcot Studios. Het is heel verbazingwekkend om in het donker te rennen met de lichten en decoraties en muziekpompen.

Maar gezien het feit dat het donker is, kun je geen plezier hebben in alle bezienswaardigheden die je overdag zou kunnen zien. Nadelen – het is donker en je kunt niet alle ritten en attracties heel duidelijk zien. Voordelen – Disney ‘s nachts is mooi en romantisch.

Het is een platte, snelle koers. Gezien het feit dat het ‘s nachts is, zijn er echter uitdagingen om snel te rennen – brandstof, rust. Bovendien hebben de meerderheid van de mensen dit voor de lol, dus als je in een latere kraal zit, ben je misschien wandelaars.

Disney -races hebben karakterstops waar je een foto kunt maken met hun personages. Ze hebben een professionele fotograaf, maar je kunt je camera ook overhandigen aan een Disney -castlid en ze nemen het mee met de jouwe.

Ik heb één missie voor deze race: maak een foto met mijn partner Woody. Boom.

Mijn favoriete deel van de cursus is waarschijnlijk de Crazy Christmas Lights Street van het Light Spektakel van Osborne Family.

Ik weet dat het cheesy is, maar rondrennen is magisch. Toen we de hoek omdraaiden en dit zagen, moest ik stoppen en een foto maken. Ik ben een grote Disney -fan en ben dol op alle aanrakingen en verrassingen die ze opnemen in races en themaparken.

Het einde in de buurt van Epcot is geweldig! De drukte is ongelooflijk luid. De lichten zijn opwindend. Het was een geweldige finishlijn!

Ik heb mijn Garmin deze keer meegenomen (‘Lid dat ik het afgelopen weekend bij NYCM ben vergeten). Maar ik droeg het niet naar de race omdat ik niet weet hoe ik het licht moet inschakelen (srsly) en ik dacht dat ik zou stoppen voor foto’s. Maar ik had nog steeds een geweldige tijd – 1:53:30.

Toen ik eenmaal kruiste, kreeg ik mijn medaille, foodbox en een glas wijn! Ja.

Ik ‘rende’ in Kristin van Stuftmama en Kelly van volgens Kelly ook bij de finish. Kelly is het meisje achter Sparkle Athletic en heeft me geholpen met mijn kostuum! Ik zal daar later veel meer over delen.

Na de race was het tijd voor de afterparty. Eerst sloegen we het NB -feest op en liepen toen rond Epcot om de wereld te proeven. Mijn telefoon stierf dus geen foto’s. Het enige om op te merken was de warme chocoladepudding, maar het veranderde mijn leven niet. Het was uit Ierland.

Over het algemeen: Blast in een glazen race! Het is dan veel meer een leuke leuke raceCompetitieve PR-race-niet vanwege de cursus, maar vanwege alles: de mensen, personages, locatie, nachttijd en post-race feest.

Ik had zo veel plezier. Ik zou het zeker nog een keer doen.

Vraag: Als je de rest van je leven één soort voedsel moest eten, wat zou dat dan zijn?

Ik zou Egergaly of Watermeland kiezen, waar het ook goed is om eieren te eten en watermeloen de hele dag.

Disclaimer: New Balance nodigde me uit om deze en andere raceweekendevenementen bij te wonen. Ik werk West Ham United Thuisshirt niet voor hen. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.