in 2013 Connecticut is een van de laatste specificaties om gemengde vechtsporten te legaliseren, maar bij het doen van voorschriften die promotors nodig hadden om “aansprakelijk te zijn voor elke vorm van gezondheids- en welzijnszorg Kosten die door een dergelijke concurrent worden opgelopen voor de diagnose, zorg en behandeling van elk type letsel, ziekte, ziekte of aandoening als gevolg van of veroorzaakt door de betrokkenheid van een dergelijke concurrent bij een dergelijke overeenkomst voor de duur van dergelijk letsel, ziekte, ziekte of aandoening “.

Deze open aansprakelijkheid was een doodvonnis voor de sport, omdat geen enkele promotor een dergelijke blootstelling durfde te vormen.

Deze week, zoals gemeld door Daniela Altimari van de Hartford Courant, heeft de Senaat van Connecticut kosten doorgegeven 6299 die deze eis reviseert en in plaats daarvan promotors nodig heeft om verzekeringsdekking te bieden voor concurrenten. Deze eis is volgens veel andere rechtsgebieden waardoor het waarschijnlijker is dat promotors bereid zijn te vinden aan de Staat van de grondwet.

De voorgestelde juridische upgrade gaat nu naar Gov. Dannel P. Malloy en zal beschikbaar zijn om op 1 oktober te forceren als ze worden ondertekend.

De wet, indien aangenomen, zal de bovenstaande vraag intrekken en deze vervangen door het volgende:

. evenals een overlijdensuitkering namens een dergelijke bokser of concurrent met betrekking tot elke wedstrijd die door een dergelijke persoon, bedrijf of bedrijf Borussia Monchengladbach Thuisshirt is gecreëerd.

(b) Dergelijke bescherming van de gezondheids- en welzijnsverzekering zal ten minste twintigduizend dollar aan voordelen bieden voor medische, tandheelkundige, chirurgische en ziekenhuiskosten als gevolg van of veroorzaakt door de betrokkenheid van dergelijke bokser of concurrent bij een dergelijke wedstrijd. Dergelijk overlijdensuitkering biedt minimaal vijftigduizend dollar aan de nalatenschap van de bokser of concurrent voor Leeds United Thuisshirt de overlijden van de bokser of concurrent als gevolg van of veroorzaakt door de betrokkenheid van dergelijke bokser of concurrent bij een dergelijke wedstrijd.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

“Waarom is het elke sport heeft een soort unie en boksen niet” 11 maart 2015 met 2 opmerkingen
Saskatchewan legaliseert amateur MMA, wetgeving om pro MMA te legaliseren om te worden geïntroduceerd in de Fallaugust 14, 2013in “Saskatchewan MMA Law”
Laten we Rangers FC Thuisshirt MMA’s “Muhammad Ali” Actapril 27, 2016 met 9 opmerkingen opstellen

Leave a Reply

Your email address will not be published.