Overnachting Oats zijn een gezond eetpatroon waarin u echt kunt graven. Ze zijn een no-cook, make-ahead ontbijt dat ideaal is voor het gooien van je werk- of fitnesscentrumtas. Naast gepompt met maar liefst 25 gram eiwitten en bijna de helft van je dagelijkse Boca Juniors Thuisshirt vezel, wees gerust, je zult niet honger hebben tot de lunch. Je kunt ‘s middags niet eens worden gelokt door suikerhoudende verlangens – dat is de fantastische kracht van eiwitten! Maak je klaar om jezelf de rest van de dag op te zetten voor succes met gezond eten.

Als je nieuw bent in het nachtelijke haverspel, dan kun je hier aan de Sport Club Internacional Thuisshirt slag gaan. Vanaf daar kunt u uw ochtendmaaltijd hoger zetten met leuke smaken, mix-ins en toppings. Een grote bonus: met geweldige deals van zoetheid van verse, hele fruit, kun je stappenzoetstoffen, zoals honing en ahornsiroop (maar als je moet, kies je voor een lichte motregen). Hier zijn zes verse, heerlijke, evenals belachelijk eenvoudige methoden om uw nachtelijke haver te upgraden.

6 Recept variaties over de nacht haver

Vanille overnacht haver met bessen en citroen

Overnachting haver met banaan en pecannoten

Matcha overnacht haver met tropisch fruit

Wortel overnacht haver met walnoten en rozijnen

Pompoen overnacht haver met veenbessen en pepitas

Chocolade overnachting haver met kersen en amandelen

Een opmerking over melk

Deze recepten suggereren een een-twee punch van Griekse yoghurt en koemelk, omdat ze het meeste eiwit inpakken. Als u echter geen zuivelproducten doet, vervangt u 1 kopje (8 fl oz/250 ml) van uw favoriete alternatieve melk. De matcha- en tropische fruitvariatie kan lekker zijn met kokosmelkdrank, Celta de Vigo Thuisshirt evenals de chocolade- en kersenvariatie is logisch met amandelmelk. Om er zeker van te zijn dat u nog steeds voldoende eiwit krijgt, voegt u een extra 10 gram eiwit toe met 100 procent zuiver eiwitpoeder.

Deze info is alleen voor academische functies en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze info niet gebruiken om een kwestie of conditie van gezondheid en welzijn te diagnosticeren of te behandelen. Inspecteer altijd met uw arts voordat u uw dieet wijzigt, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fysieke fitnessroutine starten.

Becky Duffett

Becky Duffett is een bijdragende voedingsredacteur voor Fitbit en een manier van levensschrijver met een enthousiasme om goed te eten. Een voormalige Williams-Sonoma kookboekredacteur en afgestudeerd aan de San Francisco Cooking School, ze heeft veel kookboeken en talloze recepten bewerkt. City Living heeft haar veranderd in een spinverslaafde – maar ze zou nog steeds liever op een paard rijden. Ze woont in de schattigste gemeenschap in San Francisco, kost weekenden op de boerenmarkt en probeert te checken bij de bakkerij, en het roosteren van enorme diners voor vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.