Hallo! Ik heb vanmorgen een bezoek gehad in Newport Beach en begreep dat ik een uur zou hebben om te doden terwijl ik wacht. Omdat het vandaag een rustdag was, gebruikte ik mijn wandelschoenen en dacht ik dat ik een beetje oefening zou krijgen.

Mijn nieuwste video’s

Wat ik eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

0 seconden van 14 minuten, 26 seconden

Volgende
Ik heb een Covid-19-test
05:16

Live
00:00
08:21
14:26

Nou, ik scoorde de verkenningsjackpot toen ik GMAPS inspecteerde en besefte dat ik verderop in de straat van Balboa Island was. Het is jaren geleden dat ik daar ben, dus ik was psyched! Ik heb lang gelopen en droomde ervan om daar te wonen. Het was vanmorgen zo vredig en prachtig.

Post Walk Treat.

Ik zag een TED praten over “de wetenschap achter waarom diëten niet zo goed werken als wat te doen in plaats daarvan” vorige week rond het web zweven. vond het leuk. Dit is echter niet nieuw – het is intuïtief eten!

Ik heb niet gesproken over IE zoals ik heb gebruikt, maar ik ben nog steeds een grote fan. Eerlijk gezegd is het nog steeds iets waar ik dagelijks mee worstel, maar het is een soort monotoon om over te maken.

Intuïtief eten is een extreem moeilijk voor online wanneer je een geschiedenis van binge of ongeordende eetpatronen hebt. Wanneer u verslaafd bent aan medicijnen of alcohol, stop u volledig. Wanneer sommige mensen voedselproblemen hebben, is het een dagelijkse strijd om verantwoordelijk te blijven. Je kunt niet zomaar eten!

Praten over mijn reis om Duits Voetbalelftal Thuisshirt te stoppen met ‘s nachts eten leek een beschadigd record, maar het is niet zo eenvoudig als’ gewoon stoppen ‘. Je zou iemand met nog een verslaving niet vertellen ‘gewoon stoppen’. Maar ik stopte er een tijdje niet meer over en deed gewoon mijn thang.

Hoe dan ook.

De video herinnerde me eraan dat ik van plan was om meer intuïtieve eetbronnen te delen.

Ten eerste is er het intuïtieve eetboek. Het heeft een fantastische verklaring van een niet-dieet benadering om uw gewicht te behouden, evenals stappen om er te komen.

Geneen Roth leert ook over intuïtief eten, maar belt het niet zo nodig. Ze draait helemaal om te luisteren en je lichaam te respecteren. LOSC Lille Thuisshirt Haar boeken zijn extreem persoonlijk en een paar van hen vertellen haar verhaal als een illustratie.

Het hongerige hart voeden

Als eten liefde is

Loskomen van emotioneel eten

Het steile gat in mijn hart en Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt de kat die het heeft vastgesteld

Een van mijn favorieten is: “Als je bij de koelkast eet, trek je een stoel omhoog”. Het zijn korte hoofdstukken met een verhaal of les in elk, super eenvoudig gelezen.

Vraag: Heeft u enige vorm van intuïtieve eetgelegenheden of tips om te delen?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.