Hallo! Hoe gaat het? Ben je klaar voor 24 december? Ik moet nog steeds wikkelen en een paar geschenken hebben om rond Socal naar mijn familie te laten vallen.

Ik begon mijn dag met een run. Maar geen normale run omdat vanmorgen – het regende. In Orange County. Dit is deze maand veel te vaak voor SoCal gebeurd. Wat is daar aan de hand?
Mijn meest recente video’s

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Meer video’s

0 seconden van 12 minuten, 7 seconden

Volgende
Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
03:09

Live
00:00
08:21
12:07

Gelukkig is het niet echt koud, dus ik had een behoorlijk goede Lil 8 miler buiten.

Ik vind de regen uit de lucht niet erg, maar de plassen zijn onmogelijk te vermijden op het Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt looppad. Dit was niet op het pad – gewoon ideaal buiten mijn deur. Er waren vlekken op mijn run die volledig op het pad waren overstroomd en ik liep gewoon ideaal door hen. Splish-splash !! Er was geen vermeden, dus ik heb het gewoon omarmd.

Als je RER al een tijdje leest, weet je dat Skinnyrunner mijn enige vriend / hardloopbudder / racefotograaf / persoonlijke Uber was voor races en algemene partner in crime (als teveel rennen een misdaad is).

Hoe dan ook.

Ze blogde jarenlang en liep ongelooflijk snel en op een dag viel Mic -vallen en verhuisde terug naar Alaska waar ze opgroeide (of ergens in het noorden, ik heb niet echt aandacht besteed).

Ik heb deze kerstkaart gemaakt om naar al mijn vrienden te sturen ter ere van de PCRF Irvine Half Marathon van vorig jaar.

Maar gezien het feit dat ze MIA is, ben ik gedwongen een nieuwe vriend te vinden.

Verrassend genoeg, mijn Craigslist -advertentie getiteld “Ik heb een vriend nodig om Valencia Thuisshirt 22 mijl met me te rennen oh god help me alsjeblieft, ik ben zo eenzaam” kreeg geen reacties? Vreemd.

Gelukkig is Hungry Runner Girl voor Kerstmis in de stad en kwam hij me door deze crisis te praten. Ze is de beste!

Janae en Andrew brachten de regen naar SoCal. Het is net als dat verstandige geschenk dat je nodig hebt, maar wil niet … zoals sokken. Regen is als sokken naar Zuid -Californië. We hebben het nodig, maar zouden liever de droogte omgaan en niet te maken hebben met rijden in regenverkeer. bedankt jongens!

Echt wel-Janae kwam een ​​paar keer per jaar naar SoCal en we zouden elkaar ontmoeten en eten en niet eten (omdat ze ongelooflijk snel is). We kennen elkaar al jaren Sao Paulo FC Thuisshirt en ik beschouw haar als de aardigste persoon die ik ken en een vriend. Ze is hier voor Kerstmis met Andrew en ik ben ongelooflijk blij dat ze zijn gekomen om rond te hangen!

Ik heb wat costco -essentials uitgeoefend voor ons om te lunchen. Ik moet voor hen hebben gekookt, aangezien ze niet thuis zijn, maar het is hier gek in RER-land vanwege Kerstmis en aankomende reisplannen en zo.

Ik heb iets gemaakt – ik heb Chex -mix voor het eerst ooit gemaakt! En ik had Janae en Andrew smaaktest, dus het is een beetje alsof ik iets voor hen heb gemaakt?

Ik stuur het naar de familie van Ben omdat zijn oma het jaarlijks maakte en het naar hen stuurde voor Kerstmis. Zijn vader houdt ervan en het is een traditie. Maar zijn grootouders wonen op een plek waar ze nu niet kan koken/bakken. Toen ik onlangs het “gratis” kruidenpakket in de winkel identificeerde, kwam het in mijn gedachten op om het te maken en naar hen te sturen. De traditie in leven houden !!

En het kwam zo goed uit !! Ik hou van Chex Mix en het vers hebben brengt het naar een ander niveau.

Ik heb ook ingericht omdat ik bezoekers had …

Ja, dat is het.

Vegas kreeg deze kous vorig jaar van een kattenvoedselbedrijf. Is het niet schattig?

Hij is echter niets en Santa Claws kan het vullen met kolen. Of wat is het kat -equivalent van steenkool?

Nadat Team Hungry Runner Girl was vertrokken, haalde ik een e -mail in en begon ik toen met bakken!

Ik heb een beslissing genomen om te kiezen voor chocoladechipbrood. Ik had ook een doos brownie -mix die ik maakte, aangezien ik al in de bakmodus was. Willekeurig kwamen de brownies een beetje droog uit? Ik volgde de aanwijzingen van de doos, dus ik heb geen idee waarom.

Vraag: Heb je een rennende vriend?

Een beste vriend of school beste vriend?

Een favoriet persoon die niet dichtbij woont maar nog steeds een van je beste vrienden is?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

MailDeel

Blijf hiervoor kiezen:

Coca-Cola met koffie-review

Coca-Cola met koffie-review

Coke Zero Iced Coffee Review. Coca-Cola met koffie Donkere Blend Zero Sugar en Vanila Zero Sugar Probeer voor de eerste Tim

nieuwe hete saus obsessie peri peri saus

nieuwe hete saus obsessie peri peri saus

Nieuwe hete saus die je moet proberen. Beste knoflook medium warmte saus geweldig op alles – salades, sandwiches, burrito’s, taco

Valentine’s For Runners-Printables & Memes voor je favoriete hardloper

Valentine’s For Runners-Printables & Memes voor je favoriete hardloper

Grappige Valentine’s voor lopers. Memes en afdrukbare Valentijnsdagkaarten voor Instagram. Ik hou van je langzaam veel leuke run -auto

Wat te eten voor een late halve marathonrace

Wat te eten voor een late halve marathonrace

Wat te eten vóór de middag halve marathon rock n roll las vegas. hoe u voor een halve marathon of marathon lat kunt brandstof

Cadeaubonnen voor hardlopers – gratis afdrukbare van 11 verschillende opties!

Cadeaubonnen voor hardlopers – gratis afdrukbare van 11 verschillende opties!

DIY Gift Certifcates voor hardlopers. gratis PDF -afdrukbare cadeaubonnen voor een hardloper of fitnessliefhebber. Eenvoudig te personaliseren

Pizza -weggeefactie op run Eet herhaling Instagram -info

Pizza -weggeefactie op run Eet herhaling Instagram -info

Er is nu een nieuwe run Eat Repeat Podcast Up! En de nieuwe functie Running Buddy begint met Kaleena. Ter ere van haar ‘Vic

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.